друкувати


Юрій СЬОМІН: Є претензії до команди

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-19 12:03:14

За контрольним матчем Динамо - Унтерхахінг (3:3) наставник киян Юрій СЬОМІН спостерігав не стояв у кромки поля, а з оглядового майданчика найближчого будинку. Після свистка про закінчення двобою тренер ненадовго зайшов до гравців у роздягальню, після чого поділився думкою про перші двобої команди в 2009 році.

- Ми провели два різних тайму. Перший можу занести команді в актив, особливо гру в атаці, а другий був проведений не кращим чином. Може гравці погано розім'яти, або були інші підстави, але ми його програли 0:1. Було дуже мало створено моментів, хоча і у наших воріт нічого небезпечного не відбувалося. Іншими словами, є над чим працювати. Цей тайм задоволення нікому не приніс.

- У вас є претензії до конкретних гравців?
- У мене є претензії до команди в цілому. А до конкретних гравців будуть претензії в індивідуальних бесідах, але не в пресі.

- Ваша думка про гру новачків: КРАВЧЕНКО та таких, що знаходяться на перегляді ВЕРХОВЦЕВА і ПАЙОВИЧА?
- На мій погляд, КРАВЧЕНКО дуже і дуже непогано увійшов у гру, віддав багато результативних передач. Про двох захисників, яких ми переглядаємо, поки рано говорити. Сьогодні вони вперше зіграли. На мій погляд, невдало.

- В Іспанії у тренуваннях бере участь 31 футболіст. З чим пов'язана така кількість?
- Ми зазвичай на перший збір виїжджаємо з такою кількістю гравців, намагаємося побачити велику групу людей. З них будемо відбирати 18 гравців. Також взяли на збір раніше травмованих НІНКОВИЧА, ГУСЄВА, КОРРЕА. Вони одужала і повинні набирати форму. Тому кількість людей трохи збільшено. На другому зборі буде менше.

- Які завдання поставлені перед командою на цьому зборі?
- Підняти за рахунок обсягу робіт і великих навантажень фізичний стан гравців. Це в першу чергу. І, звичайно, ігри. Вони є хорошим показником, куди нам рухатися, повідомляє Футбол.

Обговорити на форумі