друкувати


Дискусії в ЗМІ: Звернення до міського голови Коломиї Ю.ОВЧАРЕНКА

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-16 05:15:25

Шановний Юрію Івановичу! Наші спільні засідання у Вашому кабінеті малорезультативні, усні розмови не спонукають до спільних дій. Тому громадська рада, керуючись п. 2 і 3 "Положення про громадську раду" вважає своїм обов’язком сприяти відкритості й прозорості роботи міської влади.

З цією метою ми започатковуємо сьогодні дискусійні теми в ЗМІ і сподіваємось та наполягаємо на Вашій особистій участі, а також участі Ваших підлеглих у цій непростій співпраці.

Першою темою для наших відкритих дискусій нехай буде питання зрубування дерев 14-17 грудня перед будівлею коломийської гімназії. Громаду цікавить: з якою метою зрізано безліч здорових дорослих фруктових дерев? Хто дав на це дозвіл? Чому це питання не підлягало дискусії в громаді? Хто і що збирається будувати на місці зрубаних дерев? Чи заплановане садіння нових, молодих дерев поблизу, щоб поповнити зелені насадження на місці знищених?

Яким чином влада збирається покращувати екологічну ситуацію в Коломиї? Адже зрозуміло, що катастрофічне збільшення автомашин у місті за останні 10 років, нищення насаджень, ущільнення забудов не призводить до очищення повітря і покращення стану навколишнього середовища, а з ним і нашого з вами здоров’я.

Автор: Ольга ВІТЕНКО, голова громадської ради
Джерело: "Коломийський вісник" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі