друкувати


КРАВЧУК: Для Путіна Україна - це Тамбовська область

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-13 03:23:38

Перший Президент України Леонід КРАВЧУК прокоментував поведінку прем'єр-міністра РФ Владіміра ПУТІНА під час газового конфлікту з Україною. КРАВЧУК говорить: "Якщо він говорить, що приїдуть спостерігачі і сядуть у Києві пити українську горілку, хіба можна так ставитися до іноземців, яких він, мабуть, і не бачив? Не все ж алкоголіки! Потрібно з зовнішнього холоду зрозуміти, що наші відносини коштують більше, ніж ціна газу."

"Для російського прем'єра Україна – це Тамбовська область. Є, на жаль, така у Володимира Володимировича риса", – зазначив КРАВЧУК в інтерв'ю виданню Сєйчас, – "Я за ним спостерігаю вже давно, зустрічався з ним під час підписання Біловезької угоди, не раз бачив його після того". "Він забуває, що Україна – це незалежна держава, і він не має елементарного права втручатися в її внутрішні проблеми, оцінювати їх", – додав Кравчук.

Президент КРАВЧУК вважає, що "у Путіна трошки зальоти соцького Мусія (назва оперети Марка КРОПИВНИЦЬКОГО; в дореволюційній Російській імперії" соцьким називали найнижчого поліцейського службовця на селі, котрого обирала сільська громада)".

"Якщо він говорить, що приїдуть спостерігачі і сядуть у Києві пити українську горілку, хіба можна так ставитися до іноземців, яких він, мабуть, і не бачив? Не всі ж алкоголіки! Потрібно з холоду зрозуміти, що наші відносини коштують більше, ніж ціна газу ", – заявив Кравчук.

Автор: Андрій КАТРИН-МИХАЙЛЕНКО, Коломий ВЕБ Портал
Джерело: Сейчас
Обговорити на форумі