друкувати


Гібриди наступають. У Детройті…

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-08 12:11:32

У січні на моторшоу в Детройті компанія Fisker Automotive планує представити нову модифікацію гібридного седана Karma-S (від англійського слова Sunset - захід сонця). Що ж саме буде оте Karma S поки не повідомляється, а автовиробник опублікував лише фотографію-тізер цієї моделі, на якій зображено праве крило і частину двері.

Як припускають деякі закордонні видання, на автосалоні в Детройті компанія Fisker може показати відкриту версію моделі Karma, оскільки раніше засновник марки Генрік ФІСКЕР підтвердив появу в найближчому майбутньому такого автомобіля. Представники Fisker повідомили виданню Autoblog, що новинка буде побудована на тій же платформі, що й седан, отримає ту ж саму силову установку і "буде виглядати феноменально".

Нагадаємо, що седан Karma оснащується гібридною силовою установкою, до складу якої входить електродвигун та звичайний бензиновий мотор, який використовується виключно для підзарядки літій-іонних акумуляторів під час руху автомобіля. Також батареї можна зарядити і від побутової електромережі. Запас ходу седана при пересуванні на електротязi складає 80 кілометрів, а за умови повністю заправленого баку для палива це відстань збільшиться до 560 кілометрів.

Очікується, що серійна версія седана Karma також буде показана на автосалоні в Детройті.

Автор: Симон ЛЕВІ, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі