друкувати


Opel Insignia перетворилася на китайський Buick Regal

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-08 11:03:18

Концерн General Motors опублікував перші фотографії нового седану Buick Regal, призначеного виключно для китайського ринку. Цей автомобіль – трохи модернізована версія европейського седану Opel Insignia. Від Опеля Buick Regal відрізняється лише новими гратами радіатора з вертикальними секціями та іншими протитуманними фарами – круглими замість трапецевидних. Ще один фірмовий штрих Buick – накладки на передніх крилах, що імітують вентиляційні прорізи.

У салоні відмінностей практично немає. Трохи змінився набір матеріалів та кольорів оздоблення, а логотипи Opel поступився місцем емблемі Buick. Якої модернізації зазнала технічна начинка седану – поки не повідомляється.

Варто також відзначити, що Opel Insignia повинна з'явитися в продажу і в США - під маркою Buick або Saturn, або під обома відразу. У першому випадку новинка буде називатися Buick Regal, а в другому – Saturn Aura.

Однак точні терміни виведення европейського седану на американський ринок тепер назвати не може ніхто: із-за кризи, котра вплинула на купівельну спроможність американців. А також із-за фінансових проблем у GM поява цієї машини в США поки що перебуває під питанням.

Автор: Соломон ЛІБЕРМАН, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі