друкувати


Заступники ЧЕРНОВЕЦЬКОГО вечеряють з бізнесменами за гроші

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-31 12:28:58

Анатолій ГОЛУБЧЕНКО на благодійній вечері з представниками бізнесу обговорював соціальні питання і економічну кризу. Вони піднімають тост за фінансову стабільність.

Заступник голови КМДА Анатолій ГОЛУБЧЕНКО 25 грудня повечеряв зі столичними бізнесменами в ресторані Порто Мальтезе. Кожен з гостей за зустріч заплатив по $9,5 тисяч. Всього ГОЛУБЧЕНКО назбирав $57 тисяч. Ці кошти будуть виділені на реалізацію соціальної програми для покращення рівня життя незахищених верств населення.

За словами ГОЛУБЧЕНКА, міський бюджет не витратив на вечерю ні копійки. "Ресторан люб’язно запропонував нам свої послуги безплатно, враховуючи соціальний напрямок заходу та подальше використання коштів", – зазначив він. Чиновник додав, що цілком підтримує ініціативу мера Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО щодо залучення коштів на фінансування соціальних напрямків роботи міської влади. "Як на мене, такі діалоги з представниками вітчизняного бізнесу будуть корисними і для міста, і для самих благодійників", – прокоментував ГОЛУБЧЕНКО.

23 грудня Міський голова ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ запровадив у Києві платні прийоми чиновників мерії для поповнення бюджету міста. Анатолій ГОЛУБЧЕНКО третій чиновник апарату КМДА, який провів подібну зустріч із бізнесменами. Пообідати з різними посадовцями коштуватиме різних грошей. Так, за благодійний обід з самим мером підприємці, за його словами, перерахували місту близько 800 тисяч доларів. Виконуючий обов’язки заступника голови міськдержадміністрації Олександр ЛУЦЬКИЙ нещодавно також провів зустріч з 10-ма бізнесменами, які виділили на благодійність близько 70 тисяч доларів. Усім бізнесменам, які прийшли на прийом, ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ пообіцяв швидку допомогу у вирішенні проблемних питань. Зібрані ж кошти планується витрачати на підтримку малозахищених верств населення столиці.

Політичний опонент чинного мера, депутат Київради Віталій КЛИЧКО вже заявив, що ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ фактично узаконив корупцію та перейшов всі межі дозволеного, коли озвучив киянам розцінки на платні відвідини чиновників мерії. КЛИЧКО звернувся до правоохоронних органів з прозанням дати оцінку таким діям.

Автор: Соломон ЛІБЕРМАН, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі