друкувати


Роман БЕЗСМЕРТНИЙ дивується, звідки леді Ю бере мільйони на закордонних експертів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-25 09:28:36

Фінансуючи послуги закордонних консультантів, ТИМОШЕНКО переслідує власний інтерес. Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента Роман БЕЗСМЕРТНИЙ.

"Спочатку сама прем'єр зізналася, що всі поради, надані їй під час таємної зустрічі з Джорджем СОРОСОМ у ресторані під Києвом, вже втілюються в життя", – нагадав він. "Водночас брак відчутних для громадян результатів антикризової діяльності КМУ та низька якість проекту Держбюджету на 2009 рік свідчить або про те, що консультанти працюють "у шухляду", або що вони надають поради, які не мають відношення до подолання економічної кризи", – наголосив БЕЗСМЕРТНИЙ.

"Справедливе обурення викликає те, що в таких умовах уряд знаходить щомісяця по 10 мільйонів євро на послуги кількох закордонних фінансових консультантів", – сказав він.

Заступник глави Секретаріату звернув увагу, що найактивнішим адвокатом консультаційних проектів виступив не міністр економіки чи фінансів, а віце-прем'єр Григорій НЕМИРЯ.

"Фаховість консультантів може й не викликати сумнівів. Однак є питання чи у такий скрутний для кожної української сім'ї час Кабмін має право витрачати гроші платників податків на гонорари "преміум – класу"? Дуже схоже на те, що прем'єр дала добро на залучення консультантів, переслідуючи виключно власний інтерес", – припустив БЕЗСМЕРТНИЙ.

Автор: Петро ВОЛЯ, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі