друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 19 грудня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-22 11:56:58

Міліціонери святкують професійне свято. 17 річницю коломийські правоохоронці відзначили традиційно. Кращих нагородили грамотами та провели святковий концерт у Народному домі. Деталі від наших кореспондентів.

Вже традиційно під час святкування Миколая радіо "Сяйво" разом з телеканалом НТК проводить акцію "Подаруймо дитині свято". Цього року разом з ними в акції взяли участь Заслужена артистка України Алла Кобилянська з юними співаками Коломийщини та відділ культури райдержадміністрації. Окрім подарунків діти Гвіздецької школи інтернат цього року отримають ще й нагоду переглянути святковий концерт.

Депутати Коломийської міської ради теж подарували дітям подарунки. Стільчики для дошкільнят та солодощі відвезли в три дитячі садочки. Зокрема побували на святі, присвяченому Дню Святого Миколая в дитячому садочку №21. Там побувала і наша знімальна група.

В Коломиї відкрили ще одну капличку. Збудували її в приміщенні Коломийської школи №1. Відкриття святині приурочили дню святому Миколаю Чудотворцю. Це перша, за останніх сотню літ, капличка у школі. Її споруджування зініціювали самі ж вчителі та батьки дітей. До речі, саме за їхні кошти було і зроблено ремонти для маленького храму. А посвятити капличку Святого Миколая Чудотворця, прийшли священики різних конфесій міста.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі