друкувати


Євро-2012: Ющенко починає репресії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-19 02:01:29

Президент України заявив, що посадовці, які саботують виконання рішень Координаційної ради з Євро-2012, будуть звільнятись.

У п'ятницю Віктор Ющенко, виступаючи на засіданні Координаційної ради з Євро-2012, зауважив, що протягом семи днів необхідно з'ясувати та притягнути до кримінальної відповідальності тих урядових чиновників, які не забезпечили виконання рішення Координаційної ради щодо необхідності визначення статей щодо фінансування Євро-2012 як захищених.

Він також піддав критиці те, що сьогодні існує надзвичайно складна модель фінансування Євро-2012, в тому числі і в державному бюджеті.

Президент заявив, що не розуміє, чому не було виконано рішення про виділення окремим рядком у бюджеті фінансування Євро-2012. "Це - недолік урядового менеджменту", - сказав Ющенко. Президент висловив нерозуміння, чому урядові чиновники не виконують своїх прямих обов'язків.

Також в ході засідання Координаційної ради з Євро-2012 Віктор Ющенко висловив жорстку критику щодо міст, які повинні приймати матчі фінальної частини турніру. Так, Ющенко не виключив можливості того, що через місяць кількість міст, які можуть приймати Євро-2012, скоротиться з 6 (4 основних і 2 резервних) до 3-4, повідомляє TCH.ua.

Обговорити на форумі