друкувати


Мультимедійний дарунок до дня Святого Миколая отримала Коломия

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-19 12:34:45

"Коломия. Місто-пісня, місто-писанка". Мультимедійний дарунок з такою назвою отримало славне прикарпатське місто Коломия до дня Святого Миколая.

В Коломиї, в pent@gon:)studio завершено роботу над мультимедійною презентацією міста на компакт-диску — серйозним медіа-проектом, метою якого є пропагування та промоція славного прикарпатського міста над Прутом.

Презентація в легкій та доступній формі знайомить із:
- сторінками історії міста від 1241 року до наших днів,
- основними фактами суспільного, мистецького та економічного життя сучасної Коломиї,
- перспективними планами громади та основними векторами розвитку Коломиї як туристичного і культурного регіонального центру.

На компакт-диску представлено відео-фільм "Коломия. Місто-пісня, місто-писанка", а також інформаційну інтерактивну частину презентації у формі 3D-альбомів, які можна гортати просто на екрані комп'ютера.

Всього понад 30 розділів - ілюстрована інформація про видатних осіб міста, музеї, заклади культури, освіти та спорту, карта, панорама міста, фотогалереї та багато іншого. Особливе місце займає інформація про вільні земельні ділянки, виробничі площі, інвестиційні пропозиції місцевих підприємств, їх продукцію, План Стратегічного Розвитку та Паспорт міста.


Стартова сторінка. Тут можна вибрати мову чи сценарій перегляду відео,
а також перейти до головного меню перезентації

 


Кадр з першого промо відео-ролика. "Коломия. Місто-пісня, місто-писанка...
Ворота Гуцульщини, столиця Покуття, душа Галичини!"

 


Кадр з "історичного" відео-ролика. "Аж до 1939 року Коломия вважалася другим
після Львова центром політичного та культурно-громадського життя Галичини..."

 


Головне меню презентації. Безпосередньо з цієї сторінки можна перейти
до любого розділу презентації. Зверху - "інвестиційні пункти", знизу - "владні",
а по центру екрану літає така собі жива "хмаринка розділів". Тут - про життя міста...

 


Так виглядає один з тридцяти 3D-альбомів презентації.
Це, наприклад, розділ про відділ культури та туризму...

І відео-, і інформаційна частина презентації доступні українською та англійською мовами.

Диск створено на замовлення Коломийської міської ради для вільного розповсюдження серед потенційних інвесторів, гостей міста та для інших представницьких цілей.

Інформаційні матеріали зібрано управлінням економіки Коломийської міської ради.

Диск надруковано в київському мультимедійному видавництві "Ніка Гейм".

В pent@gon:)studio здійснено повний цикл робіт, пов'язаний з виробництвом та випуском даного диску. Насамперед, це стало можливим завдяки наявності власної виробничої бази - потужного сучасного мультимедійного комплексу, що дозволяє на найвищому технічному рівні працювати із звуком, відео та графікою, а також певному досвіду роботи та щирому бажанню зробити потрібну для міста справу якісно та безкомпромісно.

Сценарій, текст, авторська музика керівника студії, лауреата фестивалю "Червона рута-93" Романа Бурлака, підбір та запис дикторів, добір кадрів з сотень годин документальних та авторських зйомок, аудіо-монтаж, відео-монтаж, фото-монтаж, створення спецефектів, кодування та підготовка до публікації — такими були етапи роботи над фільмом. Використовувалися відео-архіви коломийської телерадіокомпанії "НТК".

Програмування, створення інтерфейсу з 3D-ефектами, копірайтинг, систематизація та переклад текстів, відбір та розміщення фото, музичного супроводу тощо — такі роботи проведені в "текстовій" інтерактивній частині.

Розроблено дизайн поліграфічної обкладинки та виконано все необхідне для авторингу та тиражування компакт-диску з презентацією.

Презентацію можна скачати....

Джерело: www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі