друкувати


Міліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-17 03:16:56

Обідньої пори 13 грудня в одному з номерів мотелю в Івано-Франківську було виявлено трупи двох молодих людей з ознаками насильницької смерті. За обліками осіб, зареєстрованих в мотелі, правоохоронці встановили особу одного з покійних, до вечора – іншого. Щодо ймовірних убивць, то останні подбали про те, щоб максимально прибрати сліди скоєння злочину.

З метою встановлення причетних до вчинення подвійного убивства і його мотивів оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу та обласного УМВС провели комплекс оперативно-розшукових заходів, які невдовзі почали давати результат. Сищики встановили людей, з якими напередодні спілкувалися потерпілі, святкуючи релігійне свято апостола Андрія Первозванного. Аналіз здобутої інформації давав підстави продовжувати розшукові заходи у Долинському районі. Підозрюваних було затримано не тільки завдяки оперативності в діях, але й добрій оперативній обізнаності працівників долинської міліції. Володіючи інформацією лише про імена та прикмети причетних до вбивства, розшуківці безпомилково визначилися з особами, яких слід було затримати. Одного з підозрюваних затримали за місцем його проживання в селі на Долинщині. За кілька годин затримали іншого співучасника злочинів. Правоохоронці навідалися вчасно, оскільки той сподівався покинути територію області.

Як встановлено, нічне убивство двох осіб скоєно з корисливих мотивів. Після того, як зловмисники розправилися з потерпілими, вони забрали в тих усі наявні гроші, хоча сподівалися на більше, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі