друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 15 грудня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-16 01:43:18

На Коломийщині сталася пожежа. У понеділок вранці у селі Велика Кам'янка на вулиці Івана Франка загорівся господарський комплекс: стайня і стодола. Як повідомили в оперативно-рятувальній службі, загиблих та постраждалих немає. Причини загоряння встановлюють фахівці. Збитки, завдані вогнем, підраховуються. Врятовано літню кухню і житловий будинок. Знищено 1 тону сіна. Пошкоджено стайню та частково стодолу.

Андріївська ніч у Коломиї та районі була неспокійною. Правоохоронцям довелося активно працювати. В чергову частину міськвідділу доставили 7 громадян: п’ятеро осіб за дрібне хуліганство та двоє за злісну непокору працівникам міліції. Деталі розкаже інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Роксана Баранська.

Для надання допомоги у проведенні слідчих дій та об’єктивному розгляді справи Коломийське відділення ДАІ просить зголоситися очевидців ДТП, яка трапилася 27 жовтня близько 19:00 години в Коломиї на перехресті вулиць Грушевського та Гетьманської. У пригоді отримав тілесні ушкодження громадянин Лазорик Віталій Петрович. Інформацію можна надавати за номерами телефонів: 2-48-84, 2-67-35.

У зв’язку з розглядом кримінальної справи, Коломийське відділення ДАІ просить зголоситися очевидців ДТП, яка трапилася 22 серпня близько 9:00 години в селі Підгайчики Коломийського району за участю автомобілів "Фіат" та "Шкода-Фабіа". Телефони: 2-48-84, 2-67-35.

Для надання допомоги у проведенні слідчих дій та об’єктивному розгляді справи Коломийське відділення ДАІ просить зголоситися очевидців ДТП, яка сталася 23 жовтня о 18:30 годині на вулиці Свободи в Отинії. Учасник пригоди, водій автомобіля "Хюндай-Тусон", який збив велосипедиста. Інформацію можна надавати за номерами телефонів: 2-48-84, 2-67-35.

Як працює коаліція, чи потрібно міняти теперішній уряд та як побороти економічну кризу в Україні – на таку тему говорили депутати Верховної Ради. Представники фракції БЮТ востаннє в цьому році зібралися на прес-конференцію.

Безкоштовно отримати земельну ділянку у власність людина може лише один раз. Про це говорить чинне Законодавство України. Далі, якщо маєш гроші, можеш мати і багато землі. Про норми приватизації, терміни її виконання нам розповів нотаріус Петро Яцко.

У неділю зал урочистих подій готельно-відпочинкового комплексу "Фільварок" нагадував знімальний майданчик. Заслужена артистка України Алла Кобилянська та телеканал НТК проводили запис новорічного балу. Побачити його буде можна під час новорічних святкувань.

17 грудня в приміщенні Коломийської райдержадміністрації відбудуться збори автоперевізників, які обслуговують Коломийський район по питанню роботи в 2009 році. Початок о 10:00 годині. Про це повідомляє Коломийська райдержадміністрація.

У ніч на Андрея в районному фізкультурно-оздоровчому спортивному комплексі "Прикарпаття" пройшов традиційний турнір з міні-футболу. Цей захід дирекція спорткомплексу, спільно з Коломийською районною владою, організовує вже четвертий рік поспіль. Цьогорічним переможцем стала команда "Майдан" з Надвірнянського району.

Найкраще грають у футбол вчителі. Це підтвердив Чемпіонат міста з міні-футболу серед організацій та установ. Він тривав чотири місяці і завершився 13 грудня. В результаті, перше місце виборола збірна працівників освіти, другими стали енергетики. Третє місце поділили команди "Ринок" та страхова компанія "Веско".

У вівторок, 16 грудня у ФСК "Локомотив" відбудеться відкриття кубку України з боксу серед жінок. Початок о 15:00 годині. Запрошуються всі бажаючі.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі