друкувати


Київстар - громаді Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-08 12:57:29

1 грудня національний мобільний оператор "Київстар" передав санітарний автомобіль "Газель" для станції швидкої медичної допомоги Галицької центральної районної лікарні. Автомобіль загальною вартістю понад 100 тисяч гривень придбано в рамках програми цільової допомоги постраждалим від повені, що сталася в липні на території Західної України. Згідно з цією програмою, компанія "Київстар" відновила дві сільські школи та закупила карети швидкої допомоги для районних лікарень, які найбільше постраждали від повені.

- Наша допомога Галицькій центральній районній лікарні є частиною масштабної програми допомоги "Київстар" потерпілим від липневої повені регіонам, - каже менеджер зі зв'язків із громадськістю філії "Київстар" у Львові Віктор Гальчинський. - Програма реалізується в рамках комплексної соціальної ініціативи "Для людей, для країни". Таку ж карету швидкої допомоги отримає Вижницька центральна районна лікарня Чернівецької області і Тячівська районна лікарня Закарпатської області. У с. Космирин Бучацького району Тернопільської області та у с. Кобило Старосамбірського району Львівської області компанія "Київстар" провела ремонтно-відновлювальні роботи у сільських школах.

Перший заступник начальника головного управління охорони здоров'я Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Олінійчук подякував компанії за те, що вона робить такі подарунки для системи охорони здоров'я. За словами Миколи Дмитровича, такий автомобіль дійсно дуже потрібний як центральній районній лікарні, так і людям, котрих ця лікарня обслуговує.

Присутній на церемонії вручення автомобіля голова Галицької районної державної адміністрації Василь Крук побажав медикам, щоб подарований автомобіль більше працював у плановому режимі, а в районі було менше викликів швидкої.

Автор: Володимир БОДАК, Західний кур’єр
Обговорити на форумі