друкувати


До Дня Збройних Сил України: Є з ким край боронити

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-05 12:59:41

До Дня Збройних Сил України у школах Коломийського району заплановано провести низку заходів військово-патріотичного спрямування: огляди–конкурси пісні і строю, змагання з військово–прикладних видів спорту, урочисті тематичні вечори.

Основними завданнями цих заходів є пропаганда Збройних Сил і підготовка юнаків до строкової служби, - каже методист райво Василь Досин.

– Особливу роль у підготовці підростаючого покоління до служби у Збройних Силах України відіграють учителі предмету "Захист Вітчизни". Саме вони повсякчас проводять зі школярами навчальні заняття і позакласну роботу з військово-патріотичного виховання. Варто відзначити таких досвідчених шкільних військовиків, як Ярослав Керницький (заступник начальника райво з питань військово-патріотичного виховання), Василь Ковбель (Княждвір), Володимир Приймак (Велика Камянка), Василь Гоянюк (Спас), Степан Зубенко (Замулинці), Богдан Гнатюк (Великий Ключів), Петро Хавлюк (Торговиця), Володимир Ковальський (Отинія), Василь Радчук (Корнич), Володимир Іванищак (Ковалівка), Павло Павлюк (Нижній Вербіж), Мирослав Болейчук (Отинія).

Саме від таких учителів залежить, якою кількісно і якісно буде наша армія, наскільки усвідомлено і охоче юнаки підуть виконувати свій священний обов’язок. Судячи з високих показників, яких досягає юнь на військово-прикладних заняттях, край буде з ким боронити!

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі