друкувати


Кубок з карате

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-03 11:24:46

У Львові відбувся кубок України з карате-до за версією FSKA (нетрадиційне карате). Івано-Франківську область представляли 11 спортсменів із Коломиї. У змаганнях були представлені спортсмени всіх вікових груп.

Участь у змаганнях брали понад 250 спортсменів з усіх областей України. Звання чемпіона України у віковій групі 12—13 років з-поміж 30 учасників виборов кандидат у майстри спорту, учень 8 класу природничо-математичного ліцею м. Коломиї Богдан Мороз. У тій же віковій групі учень Коломийської гімназії ім.М.Грушевського першорозрядник Руслан Куйбіда увійшов в 1/8 фіналу.

Чемпіон світу, майстер спорту, студент Коломийського інституту Прикарпатського університету ім. В.Стефаника Мирослав Лесюк, який виступав в абсолютній ваговій категорії (понад 75 кг), серед 19 учасників посів 4 місце, зупинившись за крок від медалі.

П’ятим у ваговій категорії до 75 кг серед 17 спортсменів став кандидат у майстри спорт Андрій Ткачик, студент Львівського політехнічного університету.

Учасники змагань та їх наставник чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу Михайло Лесюк висловлюють щиру вдячність президенту обласної федерації карате-до Романові Бортейчуку за фінансову підтримку, страховій компанії "Княжа" в особі директора Дмитра Курчія, підприємцеві Володимиру Филипіву за надання транспорту. Також велика подяка директору природничо-математичного ліцею Ларисі Іваськів, яка завжди з розумінням ставиться до потреб юних спортсменів ДЮСШ №3, надаючи їм приміщення для тренувань.

Команда федерації карате-до шотокан ДЮСШ №3 готується до участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться в грудні в м.Києві.

Автор: Михайло ЛЕСЮК, головний тренер області, "Вільний голос" для www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі