друкувати


Про встановлення розміру мінімальних цін на окремі види алкогольних напоїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-28 04:05:02

Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва. Постанова Кабміну від 30.10.08р. №957.

Відповідно до частини десятої статті 18 Закону України "Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" Кабінет міністрів України постановляє:
І. Установити розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва згідно з додатком.
2. Міністерству економіки, Державній податковій адміністрації, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській і Севастопольській міським державним адміністраціям установити в межах своїх повноважень контроль за дотриманням державної дисципліни цін суб’єктами підприємницької діяльності всіх форм власності, які здійснюють оптову і роздрібну торгівлю алкогoльними напоями за наявності у них ліцензій; правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, затверджених постановою Кабінету міністрів України від 30 липня 1996 р. № 854 (ЗП України, 1996 р., №15, ст. 418).
3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів з дня опублікування.

Розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва (Додаток до постанови)

Горілка та лікеро-горілчані вироби: мінімальна ціна за 1 літр 100-відсоткового спирту – оптово-відпускна – 58,33 грн.; роздрібна – 70 грн.

Спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду: коньяк три зірочки – 104,17 грн.; 125 грн; коньяк чотири зірочки – 116,67 грн.; 140 грн.; коньяк п’ять зірочок – 133,33 грн.; 160 грн.; інші спиртові дистиляти та спиртні напої – 104,17 грн; 125 грн.

Мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни під час реалізації (продажу) горілки та лікеро-горілчаних виробів, коньяку три зірочки, коньяку чотири зірочки, коньяку п’ять зірочок та інших спиртових дистилятів та спиртних напоїв, одержаних шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду, різного вмісту спирту в тарі різної місткості визначають як добуток відповідних затверджених мінімальних цін, міцності за об’ємом (у відсотках) та місткості тари (у літрах), розділений на 100 відсотків.

За додатковою інформацією звертатися до управління економіки Коломийської міської ради.
Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі