друкувати


Презентація друкованої краєзнавчої продукції Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-21 11:16:04

19 листопада 2008 року в с. Княждвір в садибі зеленого туризму "Княжий град" (на фото) відбулася презентація друкованої краєзнавчої продукції виданої за сприяння Коломийської районної державної адміністрації та районної ради.

Відповідали за випуск книг заступник голови райдержадміністрації Мирослав Мацьків та начальник відділу культури і туризму РДА Людмила Федор. Упорядкували і готували текст завідувачка краєзнавчим відділом центральної районної бібліотеки Наталія Тарновецька та провідний спеціаліст з питань туризму відділу культури і туризму РДА Микола Кавацюк. Фото Олександра Іванова, Василя Іваночка, Віталія Атаманюка та архіву газети "Вільний голос".

На презентації були представлені: довідкові видання з світлинами "Коломийщина", буклет "Коломийщина в культурній спадщині", карта "Коломийщина: історія, культура, туризм", три комплекти листівок "Коломийщина мистецька", "Коломийщина повстанська", присвячена 100-річчю С.Бандери, "Козаччина" у збірці Коломийського музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського та кишенькові видання коломийок Миколи Савчука "Коломийки вербізькі, молодятинські, рунгурські й пнівські", "Кишеньковий довідник коломийки".

На презентацію були запрошені заступник голови ОДА О.Коржак, заступник голови обласної ради Ю. Романюк, голова РДА М. Вінтоняк, голова районної ради Д. Неміш, заступник голови РДА М. Мацьків, начальник відділу культури і туризму РДА Л. Федор, керуючий апаратом РДА М. Беркещук, заслужений журналіст України В. Безгачнюк, заступник головного редактора газети "Захід" М. Болотенюк, видавці М. Андрусяк, О. Іванов та всі, хто був причетний до випуску презентованих видань.

Частина книг буде передана в школи нашого району та в бібліотеки централізованої бібліотечної системи, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі