друкувати


Школярі Івано-Франківщини побували у навчальному турне по Польщі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-18 04:20:02

Два десятка обдарованих дітей з сільської місцевості Івано-Франківщини повернулися з 10-денного навчально-практичного турне з Польщі - на запрошення маршалка Опольського воєводства Юзефа Себести - в межах проекту "Польща без упереджень - для польської та української молоді". Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської облдержадміністрації.

Навчання учасників міжнародного молодіжного проекту проходили на території Опольщизни та Бескіду Сльонського. Прикарпатські школярі відвідали ряд містечок та сіл Опольського воєводства, познайомилися з їх архітектурою, історичною спадщиною та навчально-виховним процесом ліцею спортивного профілю (Істебна), побували в Парку несподіванок.

Під час зустрічі з керівництвом Опольського воєводства Віце-маршалек Тереза Кароль запевнила: органи самоврядування Опольського воєводства і надалі сприятимуть розвитку українсько-польським культурним, освітнім та господарським ініціативам задля зближення між сусідніми народами та вдосконалення європейської співпраці, повідомляє Освiтнiй портал.

Обговорити на форумі