друкувати


Щедра душею

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-15 12:29:27

На безмежних полях Коломийщини і Снятинщини розкинулись поля господарства, яким керує сім’я Книшуків — Петро Васильович і Орися Володимирівна (на фото). В їхньому підпорядкуванні — більш як 3 тисячі гектарів.

Крім посіву зернових, які займають 1500 га, тут вирощують картоплю, буряки, моркву, цибулю, капусту й інші овочеві культури. Поля доглянуті, тут чітко дотримуються технології вирощування усіх с.-г. культур. Більшість урожаю збирають потужною вітчизняною та імпортованою технікою, якою керує досвідчений бригадир тракторної бригади І.Барчук.

Але для деяких осінніх робіт потрібні і робочі руки. В господарстві є дві бригади з навколишніх сіл. На допомогу у збиранні овочевих культур запросили і нас, трудівників із запрутських сіл: Кропивища, Трача, Коростів. Вчасно і без запізнень привозить нас на роботу привітний, сумлінний водій В.Петрів. Щодня ми працювали на збиранні моркви з трактористом В.Курліковським і завжди бачили його відповідальність і професіоналізм. Посіяні, доглянуті і зібрані ним овочі дають високі врожаї при відмінній якості. Крім того, він є добрий учитель і наставник молодих механізаторів В.Зеленовича, С.Шкурата, Т.Ілюка, В.Крисека.

Ось і закінчуються осінні польові роботи в агроформуванні. Слід відзначити високу організацію праці під умілим керівництвом щедрої душею Орисі Володимирівни. Вона не шкодує ні сил, ні часу для вирішення різних проблем, які щоденно виникають у роботі. Про працюючих на полі ця добра жінка, досвідчений керівник, турбується особливо. Вона з повагою і розумінням ставиться до кожної людини. Для всіх трудівників полів тут організоване гаряче харчування, підвіз на роботу і з роботи, вчасно видається заробіток з доставкою додому.

Щира подяка пані Орисі від нас усіх!

Автор: Г.ДОЛІШНЯК, "Вільний голос"
Обговорити на форумі