друкувати


Чемпіони брейн-рингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-15 12:17:51

Знайомтесь: збірна команда Коломийського економіко-правового коледжу, яка посіла перше місце на нещодавно проведеному брейн-рингу серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації у повному складі: Тетяна Василюк, Іван Захарко, Іван Відливаний, Роман Фенин, Андрій Смежук, Ростислав Стусик і капітан команди Микола Шевченко.

— Гра була важка, виснажлива, тривала майже п’ять годин, але дуже цікава, — ділиться враженнями Микола Шевченко. — Команда з медичного коледжу була нам гідним суперником. До фіналу ми з ними фактично дійшли на рівних, у двобої виграли з рахунком 3:1.

— Що посприяло вашій перемозі?
— Хороша підготовка і, звичайно, віра в себе. У нас в коледжі часто проводяться подібні змагання, ми обов’язкові учасники на рівні міста, де, до речі, завжди посідаємо призові місця. Добре себе зарекомендували і на Всеукраїнських змаганнях. Ось тільки представляти Коломийщину на такому високому рівні не завжди вдається фінансово, тому якби нашою командою зацікавився спонсор, запевняю, ми б і край наш, і рекламу спонсору репрезентували достойно.

— А кому в коледжі завдячуєте за підтримку?
— Насамперед, нашому директору Людмилі Гарарук, її заступнику з виховної роботи Олені Гаєвій, бібліотекарю Наталії Остафійчук, а взагалі — усім викладачам і студентам.

Автор: Квітослава СОНЯХ, "Вільний голос"
Обговорити на форумі