друкувати


На Коломийщині святкували День сільського господарства

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-14 02:12:33

Серед агроформувань Коломийщини можна з упевненістю назвати одним із лідерів ТзОВ "Корнич", директором якого є депутат Коломийської районної ради Володимир Гаврилов. За кілька років це господарство стрімко пішло вперед і тепер йому важко скласти конкуренцію. Скажімо, під зернові культури тут відведено найбільші в районі площі, а це - 642 га, з яких цьогоріч зібрали 1973 тонни зерна.

Вчора в Народному домі м.Коломиї відзначали День працівників сільського господарства. З привітальним словом виступили голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Вінтоняк, його перший заступник Степан Стасюк та начальник агропромислового комплексу РДА Петро Соповський. "Відомо, як нелегко працювати на землі. Але лише завдяки наполегливій праці й умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві стають загальновизнаними", - зазначив у своєму привітанню Михайло Вінтоняк.

Кращих працівників агроформувань й ветеранів нагороджено грамотами голів РДА та районної ради й перехідними прапорами. Відбувся святковий концерт, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі