друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 13 листопада

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-14 11:36:59

З робочою поїздкою до Коломиї приїхав голова Національного комітету товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко, у супроводі голови обласної організації Валерія Старченка. На базі Коломийського товариства провели зустріч з головами районних організацій Прикарпаття. Мета - підвести підсумки роботи Червоного Хреста під час ліквідації наслідків липневої повені та що робитимуть на перспективу. Загалом обговорили ситуацію з волонтерським рухом, забезпечення транспортом, приміщеннями.

Виплата заробітної плати коломиянам під загрозою. Працівники бюджетних установ міста можуть не отримати законних грошей за свою роботу. Причина - незатвердження Верховною Радою змін до державного бюджету.

7 мільйонів гривень дотацій отримало цього року сільське господарство Коломийщини. Саме це і стало головним чинником того, що наші аграрії вже 5 років поспіль стають кращими в області. Про це на урочистостях, присвячених Дню працівників сільського господарства, говорили керівники району. На заході відзначили кращих працівників галузі. Для них організували святковий концерт.

До Коломийського економіко-правового коледжу завітали поети. Літературний вечір митців Коломийщини приурочили Дню писемності та мови. Письменники збірки "Джерельні дзвони" розповідали про свій творчий шлях, відповідали на питання учнів та читали вірші.

У Коломиї з'явився ще один Заслужений майстер спорту України. Це найвище звання у спорті заслужив коломийський пауерліфтер Сергій Ватюк. Силовому триборству спортсмен присвятив 20 років свого життя. Цей титул він завоював ще у 2006-му на Чемпіонаті світу, де став бронзовим призером. Та присвоїли його лише наприкінці цього року.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі