друкувати


Відлуння кризи: Вдячні за підтримку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-06 10:36:05

Як ми вже повідомляли, економічна криза несподівано зачепила й районні газети Івано-Франківщини. На жаль, у цьому списку опинився й "Вільний голос" — через брак газетного паперу, сировину для якого привозять з-за кордону, друкарня ім. Шухевича не змогла придбати папір, отож нашому виданню, як мовиться, було підрізано крила. Ми не могли виходити згідно з традиційним графіком, що не змінюється впродовж багатьох років.

Це відразу відчули наші постійні прихильники, які телефонували до редакції, цікавилися, чому не надійшла вчасно їхня улюблена газета, котру зачитують, як висловилась одна пані, "від корочки до корочки".

Особливо ж нас, редакційних працівників, зворушив дзвінок із Гвіздця від подружжя Демчуків. Іван Олексійович, 82 роки, — інвалід війни І групи, прикутий до ліжка, його дружина Євдокія Петрівна, 78 років, хотіли довідатися, чому немає "Вільного голосу", адже для них двох, поважного віку людей, наша газета — ніби вікно в світ, її виходу вони чекають з великим нетерпінням. Адже за цей час уже стільки відбулося в районі подій, новин, ось, до прикладу, славне 60-ліття їхнього сусіда, начальника відділу освіти Івана Терлецького. Чи напише й про це газета? — запитувала пані Євдокія.

Звичайно, напише! Адже так хочеться бути потрібним вам, шановні читачі. Лише завдяки вам хочеться ходити на роботу, писати, творити, бо допоки є наші читачі, доти існуватиме "Вільний голос". І прикро, коли незалежні від нас обставини перешкоджають цьому.

Надалі, сподіваємось, як і раніше, виходити вчасно й приносити у ваші оселі свіжі новини зі славної Коломийщини.

Обговорити на форумі