друкувати


8 місцевих рад Прикарпаття перемогли у Всеукраїнському конкурсі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-05 10:29:31

2 сільських, 3 міських і 3 районних ради Івано-Франківської області перемогли у своїх категоріях у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Загальна кількість проектів-переможців конкурсу 2008-117.

Зокрема, Маріямпільська сільська рада Галицького району здобула перемогу та відповідну грошову винагороду за проект "Трансформація середньовічного оборонного замку у відпочинково-туристичному комплексі багатоцільового призначення"; Гостівська сільрада Тлумацького району перемогла з проектом "Участь громади у комплексному упорядкуванні села як інноваційний потужний механізм розвитку громади".

Переможцями щорічного Всеукраїнського конкурсу визнано проекти: Івано-Франківської міської ради – "Вдосконалення ефективного управління системи роздільного збору та переробки твердих побутових відходів"; Косівської міськради – "Налагодження системи організованого збору та вивезення сміття в місті Косові", Долинської міської ради – "Комплексна допомога жителям багатоквартирних будинків в самоорганізації та управлінні житловим фондом міста".

Також кращими визнано проекти: Тисменицької районної ради – "Розробка та впровадження інноваційного механізму системи роздільного збирання вивозу сміття в районі", Городенківської райради-"Впровадження ефективної системи опалення взаємодії влади та громадськості щодо збереження історико-культурної спадщини"; Коломийської районної ради – "Комплексний підхід вирішення питань сільської молоді", повідомляє Прес-служба голови обласної ради.

Довідка: У проекті Закону "Про державний бюджет України на 2009 рік" передбачено цільову субвенцію місцевим бюджетам на фінансування у 2009 році програм-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2008 року у сумі 25 млн.грн.

Обговорити на форумі