друкувати


Затриманий був розчарований результатами злочину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-04 12:00:40

Співробітники карного розшуку Коломийського міськвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, затримали мешканця Львівської області, який кілька днів тому скоїв квартирну крадіжку.

При розкритті цього злочину правоохоронці доклали максимум наполегливості та оперативності в діях, оскільки з помешкання пенсіонера зникли дві одиниці пневматичної зброї.

На причетність до скоєння квартирної крадіжки міліціонери перевірили десятки осіб з числа раніше судимих за аналогічні злочини. Надалі в поле зору потрапив приїжджий 37-річний чоловік, який останнім часом співмешкав з жителькою Коломиї. Саме в нього й були вилучені пневматичні рушниця і пістолет. Прикметно, що затриманий був розчарований результатами злочину ще раніше, оскільки гадав, що заволодів бойовою зброєю. Власне, для яких потреб йому знадобилися стволи слідству ще належить з’ясувати.

А наразі мешканець Львівської області розкаявся в інших кримінальних переступках. У правоохоронців є серйозні підстави висунути львів’янину звинувачення у вчиненні щонайменше двох пограбувань громадян, а також шахрайства. В обидвох випадках зловмисник грабував чоловіків, силоміць забираючи в них особисті речі. Таким чином мешканець Львівщини заволодів чужим паспортом. Цей документ він незабаром використав для того, щоб у відділенні банку оформити кредитну угоду і отримати позику для придбання побутової техніки.

Міліція встановила особи потерпілих, а затриманого перевіряють на причетність дов чинення інших злочинів, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі