друкувати


Майбутні маляри проживають на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-25 11:41:20

Працівники служби у справах дітей Коломийської райдержадміністрації організували чудовий захід: конкурс дитячого малюнку для дітей шкільного віку на тему "Ми і Всесвіт", "Мої мрії". Нагадаємо, що напередодні працювало журі з числа компетентних осіб, які визначали переможців конкурсу. Варто зауважити, що члени журі були приємно здивовані творчими роботами учнів шкіл. Всі роботи було виконано сумлінно. Діти старалися розкрити свій внутрішній світ, фантазію, політ думок, а також уявляли Весвіт, втілюючи себе у мріях.

Отже, переможцями конкурсу журі визнало: Ірину Литвин – ученицю 6 Б класу Ліснохлібичинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, нагороджено цінним подарунком – DVD і грамотою голів РДА та районної ради.

За зайняте ІІ місце нагороджено Володимира Тимофіїва – учня 4 А класу Мишинської ЗОШ І-ІІ ступенів подарунком МР3-плеєером, і за зайняте ІІІ місце Мар'яну Кіндратюк – ученицю 5 А класу Струпківської ЗОШ І-ІІІ струменів. Переможниці вручено фотоапарат.

Дітей привітав голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Вінтоняк, побажав подальших творчих успіхів і натхнення. Всім дітям вручено набори для малювання, участь в конкурсі взяли учні з 11 шкіл району.

Це не останній захід працівників служби у справах дітей, заплановано ще багато ідей та пропозицій, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі