друкувати


Розпочався суд над даішником, який в`їхав у натовп

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-22 10:37:58

Сьогодні розпочався суд над працівником ДАІ, який влітку у прикарпатському селищі Богородчани під час святкування Дня молоді заїхав у натовп людей. Тоді загинула шестирічна дівчинка, згодом у лікарні померла ще одна жертва – тридцятирічна жінка. Вина підсудного доведена повністю, визнає себе винним і сам горе-водій. На суді хлопець просив вибачення у родичів загиблих, казав, що алкоголем ніколи не зловживав. Адвокати підсудного заявляють, що родина вже компенсувала всім постраждалим матеріальні збитки повністю, не відмовлятиметься від грошових виплат і надалі.

На Прикарпатті розпочався суд над даішником, який у червні в`їхав у натовп. Він покалічив 9 людей. Шестирічна дівчинка загинула на місці, а згодом в реанімації померла ще й молода жінка. Підсудний каже, ніколи спиртного не вживав. Того дня з друзями випив сто грам горілки. Останнє, що пам’ятає, – богородчанське ДЕПО поблизу місця трагедії. Він свою вину визнає та просить пробачення у родичів. Родина винного відшкодувала матеріальні та частково моральні збитки постраждалим.

Роман Драгомирецький, підсудний: "Я розумію, що ні за ті цінності, ні за той строк, що мені дадуть, я не зможу повернути вам близьких людей, я все одно хочу просити пробачення. Якщо можете, щоб ви мені простили".

Від грошей відмовилася лише сім’я загиблої дівчинки. Вони хочуть, щоб виплату справедливо призначив суд.

Леся Кецман, мама загиблої дівчинки: "Я думаю, що суд справедливо вирішить питання. Є на то суд і є Бог на то. Я не суддя".

У прокуратурі вину даішника повністю довели. Слідство встановило: на момент аварії у хлопця був середній ступінь сп’яніння. Він перевищив швидкість удвічі. До того, як в’їхати в натовп, порушив понад 10 правил дорожнього руху.

Михайло Гураш, суддя Надвірнянського районного суду: "Внесені зміни були – від 7 до 12 років. 2008 року внесені зміни покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 років".

Затягувати з вироком у суді не будуть, запевнили представники Феміди. Його оголосять максимум за місяць.

Джерело: ICTV
Обговорити на форумі