друкувати


Шкутяк: Всім буде цікаво, хто поступиться посадою прем’єра в коаліції ПР і БЮТ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-15 04:34:01

"Коаліція БЮТ і ПР в парламенті наступного скликання може стати логічним продовженням співпраці цих двох політичних сил, яка розпочалася 2 вересня. От тільки цікаво - хто поступиться посадою прем’єра – Янукович чи Тимошенко". Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії заявив народний депутат-"нашоукраїнець" Зіновій Шкутяк.

Нагадаємо: сьогодні заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман заявила, що її політична сила готова після позачергових парламентських виборів вести переговори з Блоком Юлії Тимошенко про можливість створення коаліції.

Шкутяк вважає, що "коаліція БЮТ і ПР мала відбутися ще в цьому скликанні. Але, мабуть, ці дві політичні сили щось не поділили, через це й зупинили процес легітимізації своїх стосунків".

"Якщо ж в наступному скликанні продовжаться їхні переговори, то каменем спотикання для ПР і БЮТ неодмінно стане посада прем’єр-міністра", - переконаний депутат.

"Як в Тимошенко, так і в Януковича є серйозні амбіції стосовно прем’єрства, - наголосив Шкутяк.

В той же час депутат підкреслив, що "Наша Україна" ніколи не боролася за посади". "Для нас визначальними є принципи, а не портфелі", - заявив політик.

Джерело: nuns.com.ua
Обговорити на форумі