друкувати


AIESEC набирає на Прикарпатті нових учасників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-10 01:51:54

У жовтні міжнародна організація AIESEC, яка надає молоді шанс віднайти і розвинути свій потенціал, в Івано-Франківську проводить набір молоді до організації.

AIESEC — це міжнародна організація, яка займається розвитком лідерських якостей та потенціалу молодих людей для позитивного внеску в суспільство. АіЕSEC є найбільшою в світі незалежною, неполітичною, некомерційною громадською організацією, якою керують студенти, що цікавляться лідерством, менеджментом і світовими проблемами. Основна діяльність організації — унікальний освітній процес, який складається з розвитку лідерства, міжнародних програм стажувань та можливості стати частиною мережі тих активних людей, що прагнуть змінити на краще світ довкола себе.

Ставши частиною організації, студент має можливість залучатися до різноманітних проектів як у соціальній сфері, так і у сфері малого та середнього бізнесу, відвідати щороку будь-яку з 360 навчальних конференцій, працювати в тій сфері, яка найбільше його цікавить.

Члени організації здобувають не лише теоретичний, а й практичний досвід, що є навіть більш важливим та цінним, — досвід роботи в команді, мотивації, організації, контролю, створення проектів та їх реалізації, а також отримують безцінний міжнародний досвід роботи в одній чи навіть у декількох зі 100 країн світу.

Та все ж AIESEC — не панацея від невдач та помилок. Хоча AIESEC і не дасть вам ідеального плану майбутнього, AIESEC дасть можливість навчитися, як складати його самому. Організація не здійснить ваші мрії, але допоможе вам повірити в себе та досягти їх здійснення.

Детальніше про організацію, можливості вступу та проведення набору читайте на сайті організації: aiesec-if.in.ua, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі