друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 3 жовтня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-04 10:17:44

Коломиян кусають собаки. За цей рік в санепідемстанції зареєстровано біля 100 нападів чотириногих тварин на людей. Як стверджують спеціалісти, 80% укусів спричиняють домашні улюбленці, які нібито захищають свою територію та господарів.

Сьогодні педагоги Коломиї відсвяткували День вчителя. Урочистості провели в Народному домі. Кращих освітян відзначила міська влада.

Коломийська гімназія в області на особливому рахунку. Досвід вчителів та дирекції нашої гімназії переймають педагоги Івано-Франківщини та України. Науково-методичну роботу заступника директора гімназії Любов Цеплої відзначили в обласному інституті післядипломної освіти.

"Спасибі, Вам, за те що Ви на світі є". Відкриту виховну годину на таку тему провели в Коломийському медичному коледжі. Свято приурочили до Дня вчителя. Виховну годину організувала куратор групи 2Ф1 Марія Федик. Захід провели урочисто, для всіх педагогів та студентів закладу. Запросили почесну гостю - випускницю медколеджу відому поетесу Тетяну Іванович, яка нещодавно випустила збірку своїх віршів.

Грошові премії, грамоти та квіти – так в районі відзначили кращих працівників культури. У Коломийському обласному драмтеатрі імені Івана Озаркевича зійшлися бібліотекарі, вчителі, працівники туризму та кіно, художники і музиканти. Такий масовий захід організував районний відділ культури, Коломийська РДА та ЦРБ.

"Козацькому роду нема переводу" - під таким гаслом в Коломиї відбулись спортивні змагання "Козацькі забави". Вже вкотре їх проводив Коломийський педагогічний коледж. Традиційно все дійство відбувалось на міському стадіоні "Юність". Спілкувались з козаками і наші журналісти.

Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі