друкувати


В Україні стартував молодіжний проект "Студент року-2008"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-30 05:15:44

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Студентська республіка" та Інститут демократичного суспільства за сприяння Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту в рамках святкування Міжнародного дня студента реалізують молодіжний проект "Студент року-2008".

Метою проекту є виявлення всебічно розвинених молодих людей, стимулювання підвищення рівня суспільної активності молоді, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.

Проект "Студент року" проходить у три етапи: на рівні вищого навчального закладу, регіональний і всеукраїнський. Переможці на рівні вищого навчального закладу або відібрані під час відкритого кастингу учасники приймають участь у регіональному етапі, що відбувається до Міжнародного дня студента (17 листопада 2008 р.), а переможці регіональних етапів - у загальнонаціональному конкурсі (до Дня св. Тетяни, 25 січня 2009 році).

Враховуючи соціальну та творчу спрямованість цієї програми, її культурно-просвітницьке та консолідуюче значення для українського студентства, Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко просить всебічно сприяти у проведенні програми на регіональному рівні, зокрема:
- забезпечити залами для проведення конкурсу;
- надати інформаційну підтримку з боку прес-служб і ЗМІ;
- звернутися до керівників вищих навчальних закладів регіону з проханням підтримати конкурс та залучити до участі в ньому якомога більшої кількості студентів;
- по можливості надати фінансову підтримку.

Ініціативна група оргкомітету: голова Народно-демократичної ліги молоді (НДЛМ) Павло Вікнянський, голова ВМГО "Студентська республіка" Володимир Крутько, президент ГО "Інститут демократичного суспільства" Сергій Шахов.

Заявки щодо участі потрібно надсилати на адресу: studrespublika@bk.ru до 10 жовтня 2008 року, повідомляє Освiтнiй портал.

Обговорити на форумі