друкувати


Посол Канади в Україні Дж.Даніель Карон побував у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-26 01:53:43

Голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук провів вчора зустріч з послом Канади в Україні паном Дж. Даніель Кароном. Пан Карон прибув в Україну лише місяць тому, 20 серпня посол вручив вірчі грамоти Президенту України Віктору Ющенку. То ж візит на Прикарпаття став для Дж. Даніеля Карона першим візитом за межі Києва у ранзі посла.

Як зазначив пан Карон, на Прикарпаття він прибув невипадково. Будучи ще в Канаді він по телебаченню бачив, яка повінь вирувала на Івано-Франківщині наприкінці липня. Пан посол зазначив, що Канада одразу прийняла рішення через Червоний Хрест надати допомогу областям, що постраждалим від липневої повені. Дана допомога продовжує надходити і по сьогодні.

Микола Палійчук подякував в особі пана Карона всьому канадському народу як за матеріальну допомогу, яку отримали мешканці області, так і за моральну підтримку. "Це була дуже велика робота і ми високо цінуємо допомогу, яку надала нам Канада та її громадяни", - зазначив голова облдержадміністрації. Також Микола Палійчук розповів Дж. Даніелю Карону про прикарпатський край, його традиції та побут. Посол у свою чергу повідомив, що з того, що він почув і побачив, край його вразив. Івано-Франківщина сподобалась своїм багатокультур'ям. Також пан Карон повідомив, що уже має в планах провести на Прикарпатті разом із своєю родиною найближчу відпустку .

Джерело: ПІАР
Обговорити на форумі