друкувати


Може, й добре служив, а як сидітиме?..

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-25 02:42:46

Доволі оригінально провів час у відпустці солдат дійсної служби однієї з львівських військових частин. За якихось кілька днів хлопець, житель Коломийського району, перетворився із захисника Вітчизни на банального злодія, котрого підозрюють у скоєнні крадіжок з осель громадян.

Його жертвами стали дві літні жінки. Зокрема, він обікрав помешкання 64-річної жительки сусіднього села, поки та поралася на городі. Тисяча гривень, знайдена в хаті жертви, не задовольнили його. "Компенсував" це харчами, якими набив сумку.

Та, на його біду, потерпіла швидко виявила факт крадіжки і звернулася до міліції. На місце події виїхали кілька дільничних інспекторів. Їм вдалося не тільки встановити, що в селі бачили якогось чужого хлопця, але і його особу. Зловмисника затримали з речовими доказами. Та під час перевірки з’ясувалося, що напередодні він викрав дешевий стільниковий телефон у жительки свого села. Про "звитяги" солдата повідомлено військову прокуратуру, яка й розслідуватиме порушену щодо нього кримінальну справу.

Як зазначив начальник ЦГЗ УМВС в області Василь Гультайчук, оперативному розкриттю цього злочину посприяло те, що в селищі Отинії Коломийського району, де і сталися ці події, нещодавно створено відділення міліції з метою якомога частішого перебування дільничних інспекторів у населених пунктах на дільницях обслуговування. Це також дало можливість поліпшити взаємозв’язок та співпрацю між ними щодо профілактичної роботи, виявлення і припинення правопорушень, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі