друкувати


Гральний бізнес – під контролем податкової міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-25 12:53:02

В серпні місяці цього року працівниками відділу податкової міліції Коломийської оДПІ при проведенні заходів по виявленню порушень в сфері грального бізнесу в с.Л.Хлібичин Коломийського району в магазині виявлено та описано 1 гральний автомат ("Щасливе число" – виробник не встановлений) в робочому стані. На вказаний гральний автомат не були представлені дозвільні документи в сфері грального бізнесу.

Вище вказаний гральний автомат, вартістю близько 5,0 тис.грн. в присутності понятих оглянуті, описано та вилучено в ВПМ Коломийської оДПІ для вирішення питання згідно чинного законодавства.

Також працівниками відділу податкової міліції Коломийської оДПІ при проведенні заходів по виявленню порушень в сфері грального бізнесу в м.Коломия по вул. Грушевського в торговій точці підприємця виявлено та описано 2 гральних автомата ("Mega Jack", "Джек пот JJJ 500" – виробник не встановлений) в робочому стані. На вказаний гральний автомат не були представлені дозвільні документи в сфері грального бізнесу.

Вище вказані гральні автомати, вартістю близько 40,0 тис.грн. в присутності понятих оглянуті, описані та вилучені в ВПМ Коломийської оДПІ для вирішення питання згідно чинного законодавства, повідомляє Коломийська об’єднана ДПІ.

Обговорити на форумі