друкувати


Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-15 12:55:18

Слідча комісія Верховної Ради оприлюднила результати розслідування скандального щеплення від кору та краснухи.

— Ми встановлювали причини смерті підлітка з Краматорська Антона Тищенка і масових ускладнень серед громадян, яким зробили щеплення. Досліджували правові підстави для проведення позапланової вакцинації, — каже керівник комісії, народний депутат Віктор Корж.

Результати такі. По-перше, комісія дійшла висновку, що Антон Тищенко був здоровим і помер від вакцинації. По-друге, в офіційній відповіді на запит комісії Міністерство охорони здоров’я надало масу недостовірної інформації, і найближчим часом цим займеться Генпрокуратура. По-третє, у справі з вакцинацією наявні ознаки масштабної корупції. У висновках Рахункової палати звертає на себе увагу той факт, що наша держава купує за кордоном вакцини на велику суму — витрачають приблизно 200 млн. грн. на рік. Спроби ж налагодити власне виробництво звелися до розтрачених кредитів, купленого, але не працюючого устаткування, викинутих на вітер грошей. По-четверте, вакцина надійшла в розпорядження Всесвітньої організації охорони здоров’я без повного пакету документації. Унаслідок наполегливих вимог ВООЗ ця вакцина з тим же недостатнім пакетом потрапила до України. Тут має місце ряд відвертих порушень нашого законодавства.

По-п’яте, у масовій позаплановій вакцинації не було жодної потреби, адже принаймні 80 відсотків населення має стійкий імунітет до кору. Проте в письмовому розпорядженні Мінохоронздоров’я ставилося завдання: досягнути щонайменше 95-відсоткового охоплення вікової групи від 17 до 29 років незалежно від перенесеного захворювання і раніше зроблених щеплень. На яких підставах виділили вікову групу 17—29 років, зрозуміти неможливо. Проте на неприємні роздуми наводить той факт, що це найбільш репродуктивна, соціально активна й працездатна частина населення. На цьому наголосив Віктор Корж.

Підозри про те, що масове щеплення українців є прихованою кампанією зі скорочення населення, з’явилися в українських засобах масової інформації ще в кінці 2007 року. Факти такі. Одним зі спонсорів "гуманітарної вакцини став приватний фонд "Юнайтед нейшнс фаундейшн". Його засновником є американський мільярдер Тед Тернер, який широко прославився своєю боротьбою за дозвіл абортів і обмеження народжуваності.

— Ми є свідками жахливого злочину, — каже Віктор Корж. — Слідча комісія парламенту пропонує повернути індійську вакцину міжнародним організаціям і скасувати наказ міністра охорони здоров’я про вакцинацію.

Джерело: "Вільний голос" за матеріалами "Газета по-українськи"
Обговорити на форумі