друкувати


З Коломийського району в депутатський санаторій поїде двоє дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-07 05:31:01

"З 10 по 20 серпня десятеро дітей з Івано-Франківщини пройдуть оздоровлення в санаторії Верховної Ради України "Нижня ореанда". На лікування буде відправлено діток диспансерних груп, які згідно медичного обстеження потребують оздоровлення". Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Блоку заявив начальник управління охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації, "нашоукраїнець" Любомир Малофій.

Як ми раніше повідомляли – згідно інформації Управління справами апарату ВР України, з 9 по 20 серпня п’ятдесят дітей з шести постраждалих від повені областей пройдуть оздоровлення в Криму. Зокрема, в Ялті, в депутатських санаторних комплексах "Дюльбер" та "Нижня ореанда". Завідувач відділу медичного, санаторного та побутового забезпечення ВР Михайло Рамазан повідомив Офіційному сайту Блоку, що "списки дітей формуються на місцях". "Розподіл квот відбувається відповідно рівня нанесених стихією збитків у регіоні, - зазначив завідувач відділу, - Найбільша кількість квот - по десять дітей - виділена на Івано-Франківську і Чернівецьку області".

Відбором дітей на відпочинок в депутатський санаторій займалося Управління охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА. Як повідомив нам начальник Управління Любомир Малофій, "із загального числа відібраних дітей, що пройдуть оздоровлення – двоє інваліди, одна дитина напівсирота, двоє дітей з неповних сімей". "Всі вони перебувають на диспансерному обліку і на відпочинку будуть під супроводом лікаря Рожнятівської лікарні Миколи Сухотського", – додав він.

"Зокрема, на відпочинок у депутатський санаторій "Нижня ореанда" поїдуть дітки з Рожнятівського, Коломийського, Галицького, Косівського, Рогатинського та Городенківського районів Івано-Франківської області", – зауважив начальник управління охорони здоров’я, повідомляє www.nuns.com.ua.

З Коломийського району в депутатський санаторій поїдуть: Христа Михайло 1993 р.н. - с.Вербіж та Бурчак Галина 1995 р.н. - с.Тростянець.

Обговорити на форумі