друкувати


Ситуація в Коломийському районі вимагає невідкладних дій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-01 09:25:47

В Коломийському районі триває ліквідація наслідків стихії, що сталася 23-27 липня цього року. На сьогодні Коломийським МРЕМом установлено опор та монтаж проводу на ПЛ-10 кВ пр.Вербіж, а також обстежено та відновлено електромережу по Коломийському району та м.Коломия.

1 серпня 2008 року управлінням ветеринарної медицини в Коломийському районі продовжуватиметься обстеження підтоплених населених пунктів, виявлення та захоронення трупів тварин, дезінфекція.

Уже відновлено зв’язок в селах Рунгури, Слобода, Спас, Ковалівка, Марківка. Працюють телефони в населених пунктах: Печеніжин, Сопів, Підгайчики, Торговиця, Ценява, Остапківці, Ворона, Товмачик, Велика Кам’янка, Шепарівці. Проведено ремонт кабельних ліній довжиною 500 м/п. Постійно ведуться профілактичні роботи на електромережах району. Відкачено воду з підвальних приміщень житлових будинків та соціально-побутових приміщень в селах Нижній Вербіж, Тростянка, Залуч та Шепарівці.

65 населених пунктів, що знаходяться на балансі районного РЕМ, підключено до електромережі.

Щодо продуктів харчування, то хлібопродукти доставлено в с.Ганів, Дебеславці, Тростянка, Залуч.

Серед постраждалого населення проводяться консультативна та профілактична бесіди щодо запобігання виникнення інфекційних захворювань, обстеження об’єктів епідемризику в населених пунктах.

Продовжується ремонт водозахисної дамби в с.Воскресинці, а також по відновленню моста в смт.Печеніжин та с.Спас.

Для сполучення з містом проводиться ремонт доріг в Отинійській та Гвіздецькій зонах.

На сьогодні відновлено газопостачання населеним пунктам с.Замулинці, Семаківці, Нижній Вербіж, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі