друкувати


Проїзд зі Снятина у напрямку Чернівців перекрито

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-26 09:36:28

За повідомленням з оперативного штабу УМВС в області, розгорнутого у зв’язку зі стихійним лихом на Прикарпатті, через повені, пошкодження мостів і доріг повністю відрізаними від шляхів стали 32 населені пункти Івано-Франківщини. Державтоінспекція області звертається до громадян утриматися від поїздок у ці населені пункти, оскільки дороги до них заповнені водою і рух перекрито.

Зокрема:
У Верховинському районі (11) – до сіл Зелене, Устеріки, Барвінково, Білоберізка, Гринява, Пробійна, Волошино, Яблуниця, Голови, Шибене;

У Косівському районі (9) – до сіл Розтоки, Великий Рожен, Лючки, Верхній Березів, Середній Березві, Шепіт, Прокурава, Космач;

У Надвірнянському районі (3) – до сіл Битків, Зелене, Бистриця;

У Снятинському районі (3) – до сіл Іллінці, Тростянець, Трійця;

У Тисменицькому районі (3) – до сіл Підлужжя, Узінь, Колодіївка;

У Тлумацькому районі (3) – до сіл Петрилів, Новосілка, Золота Липа;

Станом на 18.00. 25 липня перекрито рух на дорозі від Снятина у напрямку Чернівців.

У зв’язку з затопленням проїжджої частини дороги довжиною 400 метрів тимчасово заборонено рух транспорту на автодорозі в селі Підгір’я. У Косівському районі через руйнування моста заборонено рух на дорозі в селі Смодне. У тому ж районі в селі Пістинь розмито половину проїжджої частини дороги, тому рух транспорту здійснюється на одній смузі. Тим часом у селі Тюдів стався зсув грунту на проїжджу частину дороги, відтак там також немає проїзду.

На цей час відновлено рух транспорту в селі Дзвинячі Богородчанського району, проведено роботи з розчистки дорожнього покриття у Верховинському районі. Натомість в Отинії Коломийського району рух транспорту здійснюється вулицями населеного пункту, оскільки центральна дорога затоплена водою, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області .

Обговорити на форумі