друкувати


На Коломийщині в зв'язку зі стихією проводиться евакуація людей та тварин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-24 06:28:56

Коломийщина у воді. Рівень річок в районі сягає позначки більше трьох метрів. У Верхньому Вербіжі з мостових опор зірвало платформу. У Слободі, Рунгурах та Печеніжині стихія рве береги. Ситуація в районі дуже складна.

Рівень води в Сопівці за ці дні піднявся за позначку 2 метри. У Нижньому Вербіжі є загроза підтоплення щонайменше 30 будинків. Вода йде городами селян. А у сусідньому Верхньому Вербіжі річка Лючка вже накоїла лиха. Вода забрала платформу нового моста. Кілька будівель підтоплено. В одному з обійсть підмило стайню. Сільський голова Віктор Андрійчук попередив селян про можливість евакуації. Тварин вже почали евакуйовувати. Мешканці села розповідають, що стихія прийшла раптово. Вода підтопила городи. Повінь наробила селянам багато шкоди. Зараз у цих двох селах працюють рятувальні бригади МНС. Дощ не припиняється.

В зв’язку з ситуацією, що склалася в Коломийському районі сьогодні влада та рятувальники о 21:00 годині будуть спілкуватися з телеглядачами каналу НТК. Телефон для запитань 5-08-55.

Завантажити сюжет ... [2.8 MB]

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі