друкувати


Коломийська нафтогазова "Дельта" отримала в оренду на рік 2,59 га під будівництво газопроводу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-24 10:08:53

Учора, 22 липня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук своїм розпорядженням затвердив проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання спільному українсько-канадському підприємству СП "Коломийська нафтогазова компанія "Дельта" земельної ділянки загальною площею 2,6177 га, в тому числі 2,5 га пасовищ і 0,078 га під дорогами.

З них в короткотермінову оренду терміном на 1 рік – 2,59 га для будівництва газопроводу від свердловини №44-Дебеславська за межами населеного пункту за рахунок земель запасу Дебеславської сільської ради.

Коломийській райдержадміністрації рекомендовано укласти з СП "Колоийська нафтогазова компанія" "Дельта" договір оренди землі. Своєю чергою "Дельта" відшкодує Дебеславській сільській раді втрати сільськогосподарського виробництва, спричинені вилученням угідь, на загальну суму 6 500 грн: 1 625 грн отримає Коломийська районна рада і 2 708 грн – обласна.

Згідно згаданого розпорядження, кошти, що надійдуть за відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва слід використати на поліпшення стану угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Обговорити на форумі