друкувати


В Коломиї міліціонер під час затримання підозрюваного отримав ножове поранення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-22 02:59:50

Під час затримання підозрюваного дільничний отримав ножове поранення в ногу. Завдяки швидкій реакції та добрій фізичній підготовці, міліціонер спромігся уникнути прямого удару в груди. Лезо застрягло у стегні.

У суботу 19 липня у Коломийський відділок міліції надійшло повідомлення з Марківки. Чоловік розповів, що у його сина тиждень тому в Коломиї викрали скутер. Як стало відомо правоохоронцям, хлопець на скутері приїхав до міста. В районі автостанції познайомився з двома чоловіками. Знайомство відсвяткували за чаркою. Як результат застілля – хлопчина позбувся моторолера, нові знайомі вирішили привласнити транспортний засіб.

Одразу звертатися в міліцію потерпілий не захотів, кажуть міліціонери, - не мав на скутера документів. У суботу на ринку в Коломиї батько з сином побачили свій скутер. Новий власник розповів, що купив його в одного чоловіка за 200 доларів. Погодився показати правоохоронцям де живе цей чоловік.

Вдома підозрюваного не застали. Але по дорозі побачили, як він заходить в магазин. Міліціонери зайшли за ним, попросили вийти з приміщення та поїхати у відділок дати письмові пояснення з приводу незаконного заволодіння моторолером. Чолов'яга почав чинити опір. Зненацька витягнув ножа і намагався вдарити ним дільничного інспектора міліції.

Підозрюваного затримали та доправили у відділ міліції. Виявилося, що про нього правоохоронці вже знали. Цей 40-річний чоловік добре розвинений фізично, колишній афганець, але має проблеми з психікою.

Потерпілий правоохоронець зараз під опікою медиків. Після нападу його відразу прооперували. Зараз почувається добре, хоча поранення виявилося глибоким. Ножем пошкоджено м'язи.

Коломийська прокуратура порушила кримінальну справу за умисне спричинення тілесних ушкоджень працівникові міліції. Згідно статті 115 даний громадянин затриманий. Через психічні вади він перебуває під вартою в обласному психоневрологічному диспансері. А дільничного після лікарняного ліжка чекатиме заохочення від керівництва.

Завантажити сюжет ... [3.1 MB]

Автор: Галина ДОСИН, Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі