друкувати


Вогонь – не завжди друг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-22 09:54:00

Прикро, але вогонь, котрий мав би нести тепло в оселі, часто стає нашим ворогом номер один, забираючи життя та калічачи долі багатьох людей. Значне збільшення загибелі та травмування людей на пожежах на теренах нашої області змушує бити на сполох: "Люди, схаменіться! Задумайтеся, нарешті, над причинами трагедій, допоки ще не пізно!"

Тільки з початку цього року на Івано-Франківщині загинуло шістдесят осіб, з них – четверо діти. Останній трагічний випадок трапився 20 липня в селі Марківка Коломийського району. Того дня близько 19-ої вечора під час пожежі у власній оселі загинула 75-літня бабуся, яка мешкала у дерев’яному будиночку сама. Вогонь, що уже щосили вирував у хаті пенсіонерки, виявила сусідська дівчина і негайно зателефонувала до рятувальників. Прибувши до місця виклику, бійці МНС загасили полум’я та не дали йому перекинутись на сусідній житловий будинок і стайню, проте одна із кімнат у хаті літньої жінки вигоріла вщент. Самій господині, котру винесли із палаючої кімнати, на жаль, не судилося уже вдихнути свіжого повітря – старенька померла. Причина трагедії наразі встановлюється.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди, повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі