друкувати


Ушанували податківців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-17 05:11:13

Минулого вівторка податківці Коломийської оДПІ урочисто відзначили своє професійне свято. До речі, 18-річчя з дня заснування. З моменту створення податкової інспекції чисельність її працівників не змінилася, їх 128, а ось кількість платників податків збільшилась утричі (понад 11 тисяч), надходження податкових платежів — учетверо. Якщо в 2006 році до бюджету всіх рівнів було мобілізовано 75,5 млн. гривень, у 2007 — 104 мільйони, то за перше півріччя цього року вже надійшло 63 мільйони гривень. Ще один вагомий показник роботи коломийських податківців — рівень добровільної сплати податків становить 98%. Отож, Коломийська оДПІ заслужено займає передові позиції серед податкових органів області.

Про здобутки колективу з гордістю розповідала з трибуни його керівник, радник податкової служби першого рангу Світлана Лубоцька. Вона назвала імена кращих працівників: Марії Пальчинської, Миколи Романенчука, Наталії Максим’юк, Марії Романенчук, Ірини Іванюк, які працюють в інспекції з часу її створення, і найсумлінніші організації — платників податків. Слова подяки, зокрема, прозвучали на адресу керівників ЗАТ “Коломийське заводоуправління будматеріалів” Івана Симотюка, страхового товариства “Захід-Резерв” Валерія Матіяша, ТзОВ “Прут-Генетик” Петра Книшука, СП “Коломийська нафтогазова компанія “Дельта” Василя Вівчарика.

Зі святом вітав присутніх перший заступник голови обласного управління оДПІ Василь Андрішак. Також було відзначено добру співпрацю податкової інспекції з районною та міською владою. Голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк, голова районної ради Дмитро Неміш та заступник міського голови Володимир Тарновецький, окрім щирих побажань, виконали приємну місію — вручили почесні грамоти. Грамотами і подяками, преміями від адміністрації податкової інспекції було вшановано також ветеранів та кращих працівників.

Не оминути увагою іще кілька дарунків — спрезентованого СП “Коломийська нафтогазова компанія “Дельта” комп’ютера, паспорт від якого під оплески залу вручив Світлані Лубоцькій керівник підприємства Василь Вівчарик, а також триптиха від відомого коломийського художника Мирослава Ясінського. Комп’ютер отримають ті працівники, які перемогли в оголошеному напередодні конкурсі на звання “Кращий кабінет”, а триптих прикрасив одну зі стін залу, де, власне, відбувались урочистості. Гарним подарунком для усіх присутніх став концерт за участю юних дарувань і заслужених артистів України Алли Кобилянської та Миколи Савчука.

Автор: Квітослава СОНЯХ, "Вільний голос"
Обговорити на форумі