друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 11 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-14 10:29:24

Вже третій місяць платники ПДВ звітуються за новою формою. Впроваджено зміни до податкової декларації з податку на додану вартість. Тепер обов’язковим є подання платником разом з податковою декларацією розшифровок сум податкового кредиту і податкових зобов’язань у розрізі контрагентів.

"Сопівські Соловейки" - саме таку назву має фестиваль дитячої та юнацької творчості, який традиційно проводять у Сопові. Ініціатором його є викладач місцевої школи Наталія Ковальова. Її підтримує сільський голова. З року в рік до приміського села приїжджають більше і більше виконавців. Цьогоріч їх було понад 20. На відкритті фестивалю побувала і знімальна група нашого телеканалу.

З перемогою із Болгарії повернувся зразковий ансамбль бального танцю "Грація". Разом з танцюристами до південної країни їздила і Юліана Веселовська. Журі також відзначило юну краянку. Вона удостоєна відповідного сертифікату. Про враження від поїздки далі у сюжеті Богдана Малецького.

"Даішникам" більше подобається грати у футбол, аніж штрафувати порушників. Це підтверджують змагання з міні-футболу, які регулярно організовують Департамент ДАІ та місцеві управління. Цього разу найсильнішу команду Західного регіону визначали у Івано-Франківську. Там відбувся зональний турнір з міні-футболу. Грали 5 збірних. До складу Івано-Франківської входять й 5 коломийських інспекторів. Хто ж став переможцем розкаже Галина Досин.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі