друкувати


Разом долати легше

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-10 10:18:48

Відповідно до програми осередку інвалідів на візках на території Коломийського педагогічного коледжу відбулася чергова зустріч, яку вів голова фонду милосердя і здоров’я І.Довганич.

Запрошені працівники управління соціального захисту населення, зокрема Г.Слободянюк, розповіли про правила надання інвалідних візків, путівок на санаторно-курортне лікування, про курси реабілітації для інвалідів. Лікар О.Бабій повела мову про деякі захворювання, дала корисні поради. Члена осередку М. Дум’яка цікавило питання про перереє¬страцію водійського посвідчення, він почув вичерпну відповідь.

Також на зустріч завітали з теплим християнським словом отець Іван Остафійчук та сестра Вероніка Петрук. Було запропоновано з дозволу та благословення владики Миколи Сімкайла організовувати такі заходи в катехитичному центрі, що на території єпархії.

Невеличкий концерт за участю лауреатів конкурсів О.Дудієва та Р.Нагірного потішив та розвеселив присутніх. Завдяки доброчинцям (аптека "Панацея", завідувач Я.Рибчук, підприємець Я.Кащук) інваліди отримали гостинці.

Просимо всіх небайдужих керівників, від яких залежить облаштування пандусів, – пам’ятайте, в нашому суспільстві є люди, що пересуваються на інвалідних візках.

Наш осередок запрошує на зустрічі для спілкування всіх охочих разом боротися з труднощами легше.

Автор: Оксана ШАРАК, голова осередку, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі