друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 9 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-10 09:54:18

Більше пів сотні чоловіків, які вже відслужили в армії, мали змогу згадати минуле. - Повна зала гостей, квіти, подарунки святковий концерт. Так відзначили своє професійне свято коломийські податківці. - Вже чотири роки поспіль команда юних туристів зі Старого Гвіздця займає перші місця на туристичних змаганнях в районі і області.

Справжній ставок щоразу після сильного дощу мають на своєму обійсті мешканці вулиці Шкрумеляка, 34. Стокова каналізація з кількох коломийських вулиць після зливи опиняється в їхньому городі, криниці та півниці. Всі прохання до влади про допомогу – щоразу закінчувались відписками, але за 10 років нічого не змінилося. Як живуть сьогодні на затопленому подвір’ї дві коломийські родини бачила Наталія Яковин.

Навчальні збори військовозобов'язаних відбулися на базі Корницької військової частини. Більше пів сотні чоловіків, які вже відслужили в армії, мали змогу згадати минулі часи. Протягом дня, у Корничі для них проводились заняття стройової, вогневої та гуманітарної підготовки.

Повна зала гостей, квіти, подарунки святковий концерт. Так відзначили своє професійне свято коломийські податківці. 2 липня минуло 18 років із часу створення Державної податкової адміністрації України. Саме тоді у 1990 році податкові інспектори вперше вийшли на роботу. За цей час чисельність працівників в коломийській службі не змінилася, їх понад 120 чоловік, а от кількість платників збільшилася втричі, в чотири рази зросли надходження податкових платежів. Все це свідчить про добру роботу, переконані податківці.

Вже чотири роки поспіль команда юних туристів зі Старого Гвіздця займає перші місця на туристичних змаганнях в районі і області. Туризм в старогвіздецькій школі посідає найважливіше місце в позакласній роботі. Саме завдяки цьому виду спорту про село знають на Прикарпатті.

Тематичний шаховий турнір проходив в Івано-Франківську. Коломийський шахіст Роман Давимука посів перше місце серед першорозрядників та загальне шосте. У змаганнях взяли участь 70 шахістів зі всієї області.

В четвер у прямому ефірі телеканалу НТК на ваші запитання відповідатимуть депутати міської ради – члени фракції БЮТ - голова фракції Ярослав Острук, голова бюджетної комісії – Любов Михайлишин, голова комісії з питань приватизації і оренди – Мирослав Ласійчук, член земельної комісії Ярослав Гошій. Початок програми о 21:00 годині. Телефон для Ваших запитань 5-08-55.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі