друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 8 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-09 10:37:09

Ріпак – сьогодні найприбутковіша культура для селян. Тому його потрібно зібрати за дуже короткий термін. У господарстві "Степан Мельничук" селяни працюють по 24 години щодня. Вже зараз там зібрано понад 100 тон ріпаку.

"Український стиль" – так називається персональна виставка майстрині головних уборів та вишивки Лілії Мехно. Жінка поєднала традиції Гуцульщини із сучасністю. Витвори мистецтва, над якими працювала більше двох років, пані Лілія представила у Музеї історії міста Коломиї.

Комариний сезон розпочався. І якщо ще не відчувається нав’язливої уваги маленьких кровопивць у власній квартирі, то, опинившись на природі, обов’язково зустрічаєшся з ними. Наші прикарпатські комарі для людей є безпечними, кажуть лікарі. Проблему створює не сам укус, а підвищена реакція організму на нього.

12 липня об 11:00 годині на стадіоні села Шепарівці відбудеться турнір з футболу, присвячений 55-річчю від Дня народження видатного футболіста, заслуженого майстра спорту Петра Слободяна.

В четвер в прямому ефірі телеканалу "НТК" на ваші запитання відповідатимуть депутати міської ради – члени фракції БЮТ - голова фракції Ярослав Острук, голова бюджетної комісії – Любов Михайлишин, голова комісії з питань приватизації і оренди – Мирослав Ласійчук, член земельної комісії Ярослав Гошій. Телефон для питань 5-08-55.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі