друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 2 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-03 11:16:55

2 липня податківці відзначають своє професійне свято — День працівників державної податкової служби України. Перші кроки до створення сучасної податкової служби були зроблені ще у 1990 році, коли відповідно до нормативних актів УРСР було прийнято рішення про створення державної податкової служби в Україні. 5 лютого 1998 року було прийнято Закон України “Про державну податкову службу в Україні", з прийняттям якого становлення цього органу можна вважати закінченим. Податкова служба сьогодні є одна із важливих структур держави, яка формує 80% бюджету. Загін податківців Коломийщини - це близько сотні чоловік. Про будні, досягнення та роботу підрозділів Коломийської об'єднаної державної податкової інспекції розповідає начальник відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Максим'юк.

Йти на роботу з бажанням та повертатися додому з хорошим настроєм. Якщо так є, то людина досягла неабиякого успіху, переконана Мирослава Бундзяк, перший заступник начальника Коломийської податкової. 17 років вона віддала улюбленій справі. Кар'єру розпочинала з посади старшого інспектора одного з відділів. Й так, крок за кроком, досягла відповідного професійного рівня. Саме професійність, порядність, відповідальність - це ті принципи, якими повинен керуватися кожен податківець, каже пані Мирослава.

"Протидія корупції у сфері вищої освіти міста Коломиї" - засідання круглого столу на таку тему провела Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молодий рух". Присутні обговорили стан системи вищої освіти у регіоні, результати зовнішнього незалежного оцінювання в нашому місті та представили результати опитування студентів коломийських вузів.

Відтепер пацієнти Коломийської Центральної районної лікарні можуть молитися в оновленій капличці. Ініціатором створення, а тепер і ремонту каплички святого Юди Тадея в гастроентерологічному відділі, стала працівниця буфету Наталія Бойчук. Вона працює в лікарні вже понад 20 років. Жінка, разом з іншими медсестрами, лікарями та пацієнтами закладу, збирала кошти на ремонт приміщення. Тепер там нові вікна, двері та ікони. Освятити капличку святого Юди Тадея прийшли представники духовенства міста. Вони відслужили молебень та посповідали відвідувачів.

Молодіжний центр пережив "Рок Бомбардування". У рамках туру по Західній Україні в Коломиї виступили гурт "Рок Дідорня", івано-франківський "Листопад" та "Моноліт" з міста Шостки. Хоча хлопці вперше відвідали наше місто, обіцяли ще не раз приїхати і виступити для коломиян.

Яке м'ясо ми споживаємо? Біодобавки – це корисно чи шкідливо? Відповіді на ці запитання зможете отримати у четвер, 3 липня. На телеканалі НТК відбудеться зустріч в прямому ефірі з фахівцями Коломийської дослідної станції. Початок ефіру о 21:00 годині. Телефон для запитань 5-08-55.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі