друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 30 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-01 09:42:34

Реєстрові козаки усієї України завітали до Коломиї. Приїхали вони сюди вперше. Хотіли презентувати український курінь Олекси Довбуша та прийняти до лав Українського Реєстрового козацтва 150 юних коломиян. Проте, зробити це їм так і не вдалося. У парку Трильовського, де мала б відбутися урочиста частина, мітингуючі гостей зустріли із плакатами "Юначе, не дай себе обдурити".

Щорічно, в останню неділю червня, молодь відзначає свій день. Цього року ані коломияни, ані організатори молодіжного шоу не відійшли від традиції. Біля міської Ратуші мешканці міста спостерігали за стрітболом, різноманітними конкурсами і танцями. А ввечері мали змогу послухати рок-групи та ді-джеїв Івано-Франківщини.

А в Коломийському районі День Молоді відзначали у Верхньому Вербіжі. Саме це село в минулому році отримало естафету цього свята від гвіздецького селищного голови. Що підготували для молодих людей Коломийщини організатори, дивіться у сюжеті.

Коломийська рок-музика знаходиться на ранній стадії свого розвитку. Концерт, приурочений до Дня молоді ще раз засвідчив це, бо не викликав ажіотажу в глядачів. Лише двоє запрошених рок-гуртів, проблеми з апаратурою та зі звуком під час виступу. Про незадоволення музикантів та настрої глядачів знає наш кореспондент Уляна Дрючкова.

Трагедія на залізниці. У селі П'ядики Коломийського району під колеса дизельного потяга сполученням Івано-Франківськ-Коломия потрапив 25-річний хлопець. Як повідомили в оперативно-рятувальній службі, юнак стояв на колії, а на звуковий сигнал водія потяга не реагував. Медики кажуть, що хлопець отримав травми, несумісні із життям. Він помер на місці аварії. Як стало відомо, загиблий мешкав у селі П'ядики. Всі крапки над "І" поставить експертиза. А на міському озері міста Коломиї водолазам вдалося врятувати потопаючого. Чоловік 1962 року народження заплутався у водоростях.

Футбольна команда Жукотина "Метеор" стала переможцем фінального кубку Коломийського району. З рахунку 4:2 вони побороли Воскресінцівську команду "Прут". Змагання проходили на Коломийському стадіоні "Юність".

Міжобласний турнір з великого тенісу на призи стоматологічного кабінету "Люкс" 4 дні тривав на Коломийських тенісних кортах. Приурочили змагання Дню молоді. Діти змагалися в особистій першості.

У зв’язку із невідшкодуванням витрат на надання послуг по КП "Коломияводоканал" склалася важка фінансова ситуація. Тому керівництво просить всіх боржників розрахуватися за водопостачання та водовідведення. Підприємство прийматиме крайні заходи - від’єднуватиме боржників. З 1 липня в Коломиї працюватимуть спеціалісти Полтавського водоканалу по блокуванню водопроводу та каналізації боржників.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі