друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 26 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-27 05:33:53

І знову про скутери. Ці транспортні засоби є причинами ДТП у 50% випадків. Так стверджують у відділенні Державтоінспекції. Вже більше десяти днів у області проходить операція під назвою "Скутер". Про неї з державтоінспектором Коломийського ВДАІ Неонілою Табулінською розмовляв Богдан Малецький.

1,5 мільйони гривень виділив державний бюджет на будівництво нової інфекційної лікарні. Проектна документація на будівлю виготовлена ще в 90-х роках. Проте далі паперової тяганини справа не дійшла. Нинішній керівник інфекційної лікарні Володимир Кифорук лобіює питання вже 7 років. І лише тепер вдалося розпочати будівництво.

Головний редактор газети "Коломийський вісник" Василь Дем'янів звинувачує міську раду у рейдерській атаці. У середу на загальних зборах частина співзасновників газети проголосувала за зміни в статуті товариства. Головний редактор та його дружина, які мають частку у виданні, участі у зборах не брали, оскільки вважають їх нелегітимними.

Антимонопольний комітет вивчає причини подорожчання м'яса на Прикарпатті. Зважаючи на соціальну значимість проблеми подорожчання м’яса в цілому та м’яса птиці зокрема, дослідження Антимонопольного комітету України на даних ринках охопило весь ланцюг: від виробників до постачальників та мереж роздрібної торгівлі цією продукцією. Наразі розслідування тривають. Всього розглядається 30 справ про порушення.

Нижньовербізька церква одна з найстарших не лише в районі, але й в області. Вже у 1743 році була збудована перша дзвіниця. Офірував на спорудження Григорій Семенюк-Мельник. Розповідають, що гроші для будівництва взяв у Олекси Довбуша. Чи правда що церква збудована на опришківські кошти дізнавався Богдан Малецький.

Учасники клубу спортивного танцю "Лілея" повернулися з п’ятого Міжнародного фестивалю танцю "Зірки Арабата", що проходив у місті Генічеськ. Додому колектив привіз не одне призове місце. Але відпочивати ні тренер, ні танцюристки не збираються. Радість перемоги з юними талантами розділила наш кореспондент Уляна Дрючкова.

Бронзовим призером Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед кадетів став вихованець Коломийської школи боротьби, Майстер спорту 17-річний Ігор Василишин. Змагання проходили в латвійському місті Довгопілс. Ігор був єдиним представником Івано-Франківської області в збірній команді України.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі